Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2013 11:36 - Походката издава какъв е човекът...
Автор: sharona Категория: Забавление   
Прочетен: 2161 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Има хиляда и един видове походки и също толкова типажа. На базата на наколко общи елемента психолозите са се опитали да обобщят нрава на човека. Акцентът пада на играта с ръцете, на движението на ханша и бедрата, на бързината и начина, по който се придвижваме... 
 Положение на ръцете и дланите : 
 1- Ходенето със спуснати и отворени ръце, както и с длани към ханша разкрива съчувстваща и ранима личност. Ако вътрешната част на дланта гледа напред, това подсказва ,че става дума за нарцистична натура. Обърната ли е назад дланта, става дума за хора фаталисти, които са по-прикрити.

2-Вървите с ръце, прилепени към тялото- това издава вътрешен дискомфорт. Човекът се стреми да задържи желанието в себе си, не позволява то да се види, за да не изгуби това, което има. Това е типичен жест- да прилепваме ръце към себе си, когато тичаме. Този тип походка също така изразява, че не се чувствате добре. По този начин стоят ръцете спрямо тялото, когато сте неуверени, недостатъчно силни да действате и сте колебливи.

3-Ходите, кръстосвайки ръце- признак е на липса на увереност в себе си.

4- Походката е с подчертано движение на ръцете- това е сигурен показател за добро емоционално състояние. Според изследване на невролози може да се направи изводът, че колкото по-добре се чувствате душевно, толкова повече засилвате люлеенето на ръцете. На моменти движите и раменете си нагоре и надолу. 

5-Човекът до вас ви слуша и върви, сложил ръце в джобовете. Доста безучастна позиция. Положението на ръцете подсказва определена липса на внимание и безразличие към това, което говорите.

6-Вървите с ръцете отзад, когато дясната длан е хваната от лявата ръка или обратното. Това е типично детски жест- да държите сами себе си. Доста рефлексно движение, в което сякаш човек се закотвя. Показва начин да се презастраховате и да си гарантирате сигурност. 


                                    Въртите ханша и бедрата :
Ходите и полюшвате задните части- това изразява желание да прелъстявате. Дали неволно или нарочно поклащате дупето и бедрата едва забележимо или по-силно, показва желание да привлечете вниманието към тази женствена част на вашето тяло и... върху себе си. 



Придвижвате се БЪРЗО :
Когато една жена обича да крачи бързо, това показва експанзивна и отворена навън екстровертна личност. При мъжете бързата походка разкрива жив ум, отворена мисъл и желание да се образова. 

Движите се БАВНО :
Бавно ходещата жена е затворена в себе си, дискретна, привлечена от светските неща. Мъж, който обича да крачи бавно, е с доста консервативен нрав и не са му приятни промените- независимо какви са те .image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sharona
Категория: Забавление
Прочетен: 31792
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930