Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2013 14:54 - Три интересни интервюта...(виж още)
Автор: sharona Категория: Забавление   
Прочетен: 2487 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интервю с Жоро Петков (фризьор ) :
Sharona- Твоите най-важни 3 съвета за прическите на абитуриентките?
ЖороП. - Прическите на абитуриентките винаги трябва да бъдат съобразени с цялостната визия. Прическата трябва да бъде съобразена с типа коса, която има момичето, за да се предвиди и издръжливостта на избраната прическа. Корекции или промени на цвят и форма трябва да се правят поне три дни преди бала, за да има време за евентуална реакция.
Sharona- Най-често правената грешка от абитуриентките ?
ЖороП. - Най-честата грешка на абитуриентките е, че винаги от всичко по много. Нека акцент да бъде едно от нещата, които имат по себе си- косата, гримът или тоалетът. Също така е много важно те да са взаимно допълващи се, за да се изгради един красив образ. Най-добрият вариант е, ако имат възможност, да се съветват с професионалисти. 

Интервю със Слав Атанасов (гримьор) :
Sharona- Кои са твоите 3 най-важни съвета за абитуриентките?
СлавА. - 1.Ако нямаш опит в гримирането - довери се на специалист! 2. Не позволявай майка ти да те гримира! 3. Не гледай телевизия Планета за инспирация.
Sharona- Най-често правената грешка от абитуриентите?
СлавА. - Поради незнайно от къде дошлата идея, че това е вечерта на живота, всичко трябва "да е на макс" и всичко да е по много, резултатът е клонинг между Барби и порно развалина.
Sharona- Как трябва да изглежда една абитуриентка?
СлавА. - Най-лесният избор за пример и вдъхновение са актрисите на червения килим. Там грешките са нищожни или липсват. 

Интервю с Хубен Хубенов (стилист) :
Sharona- Кои са твоите 3 най-важни съвета за тоалетите на абитуриентките ?
Х.Х. - Според мен най-важното е роклята да е съобразена преди всичко с възрастта на абитуриента, от гледна точка на това какво можем да покажем и какво не. След това еднакви по възможност са кройката и цветът й-те трябва да са съобразени съответно с фигурата на момичето и с тена на кожата му с цел да покажат качествата и да скрият недостатъците. Вероятно най-правилният съвет , който мога да дам обаче, е, ако имат възможност , да се доверят (подчертавам, доверят) на специалист, било то дизайнер или стилист, който наистина може да ги види обективно и да прецени правилно какво е най-подходящо за тях. 
Sharona- Най-често правената грешка от абитуриентите ?
Х.Х.- О, грешки много! Надявам се абитуриентски сезон 2013 да сложи край на прекалено изпечените кожи,прекалено направените коси, прекалено гримираните лица, прекалено голите тела, прекалено екстравагантните идеи. Най-често правената грешка е в прекаляването, по принцип. 
Sharona- Как трябва да изглежда една абитуриентка?
Х.Х.- На 18,19 години момичетата би трябвало да имат една натурална младежка красота. Иначе, ако говорим за стил, според мен няма нищо по-красиво от официално, протоколно облечена абитуриентка.     *От екипът на Sharona*

Жоро Петков- image

Слав Атанасов ( от дясно) image


Хубен Хубенов image



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sharona
Категория: Забавление
Прочетен: 31802
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930